У Києві та ще семи областях починаються аварійні відключення світла

Читать на русском
Укренерго вимушено застосувало аварійні відключення у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях вранці 8 листопада.

Сьогодні вранці «Укренерго» вимушено застосувало аварійні відключення у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях.

Про це повідомила пресслужба компанії.

В «Укренерго» спрогнозували, коли покращиться ситуація з електропостачаннямВ Укренерго зауважили, що станом на сьогодні дуже складна ситуація в Київському і Харківському регіонах.

«Додаткові обмеження споживання необхідні тому, що через похолодання зростає споживання електроенергії, що приводить до збільшення навантаження на обладнання та дефіциту електроенергії в енергосистемі. Виникає загроза аварій, не менш складних, ніж ті, що трапились через обстріли ворога», – сказано в повідомленні.

В «Укренерго» додали, що планові графіки погодинних відключень протягом доби діють по всій території України. Більш точну інформацію щодо відключень має надати місцевий оператор розподільчих мереж (обленерго).

Ремонтні та відновлювальні роботи тривають цілодобово.

Нагадаємо, графік погодинних відключень від «Укренерго» було оприлюднено напередодні увечері.

Енергетики розповіли, чому не у всіх будинках вимикають світло у години відключень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: