Зеленський може взяти участь у саміті G20 в онлайн-форматі

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський все ж таки візьме участь у саміті лідерів G20, який пройде на Балі в Індонезії.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський все ж таки візьме участь у саміті лідерів G20, який пройде на Балі в Індонезії. Можливо, це буде дистанційно.

Про це повідомив речник президента Сергій Никифоров, передає Суспільне.

Путін відмовиться від поїздки на саміт G20 – росЗМІРосійські ЗМІ повідомляють, що путін, швидше за все, відмовиться від поїздки на саміт Великої двадцятки. Натомість поїде Сергій Лавров.

«У якомусь форматі, звісно, ​​Володимир Зеленський візьме участь у саміті G20. Більше сказати не можу», – сказав Никифоров.

Він уточнив, що президент точно братиме участь, найімовірніше, це буде онлайн-формат.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський заявив, що якщо президент росії владимир путін братиме участь у саміті G20, то України там не буде.

Саміт G20 пройде в Індонезії 15-16 листопада. Зеленський раніше вже закликав виключити росію з ООН та G20 як країну-агресора.

У МЗС України закликали відкликати запрошення путіна на саміт G20 після його «кривавих» наказів про ракетні удари по українських містах.

У кремлі заявили, що питання з поїздкою путіна на саміт G20 вирішиться до кінця тижня. Російські ЗМІ повідомили, що путін, швидше за все, відмовиться від поїздки на саміт Великої двадцятки. Натомість поїде Сергій Лавров.

Водночас США хочуть, щоб Україна була на саміті G20, навіть якщо там буде путін.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: