У Миколаєві затримали російського агента: коригував удари окупантів

Читать на русском
Інформацію коригувальник намагався передати росіянам через месенджер, проте співробітники СБУ змогли затримати його перш ніж він завдав шкоди
Ілюстративне фотоssu.gov.ua

Служба безпеки України затримала в Миколаєві місцевого жителя - ворожого коригувальника, який, серед іншого, причетний до наведення російських ракет на будівлю СБУ в місті.

Про це повідомляє пресслужба держбезпеки.

СБУ затримала двох коригувальниць ворожого вогню на півдні та сходіПравоохоронці затримали коригувальників ворожого вогню по позиціям ЗСУ в Одеській та Донецькій областях.

Так, поплічник окупантів приховано збирав інформацію про місця дислокації українських військовослужбовців і правоохоронців, які задіяні в обороні Миколаєва. Перш за все, росіян дуже цікавили координати об'єктів, що належать СБУ.

Інформацію коригувальник намагався передати росіянам через месенджер, проте співробітники СБУ змогли затримати його перш ніж він завдав шкоди. Помічником окупантів виявився місцевий житель; він сам звернувся до росіян з пропозицією про співпрацю, а до цього поширював в мережі свої прокремлівські погляди та меседжі роспропаганди.

На цю мить зловмиснику, у якого під час обшуку знайдені докази його діяльності на користь окупантів, повідомили про підозру, він поміщений під варту.

Нагадаємо, що на початку жовтня правоохоронці затримали коригувальників ворожого вогню по позиціях ЗСУ в Одеській та Донецькій областях.

Нагадаємо, раніше СБУ викрила російських агентів, які готували «референдум» в Миколаївській області. Також у Харкові був затриманий черговий коригувальник вогню рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: