Мер Сєвєродонецька розповів про ситуацію в місті та дії окупантів

Читать на русском
В окупованому Сєвєродонецьку гуманітарна ситуація є досить складною. Люди, які повертаються, витримують там трохи більше 2-3 діб.

В окупованому Сєвєродонецьку гуманітарна ситуація є досить складною. Люди, які повертаються, витримують там трохи більше 2-3 діб.

Про це розповів мер Сєвєродонецька Олександр Стрюк у понеділок, 7 листопада.

У Зеленського спрогнозували терміни деокупації Сєвєродонецька та ЛисичанськаЗгідно зі словами представника ОПУ, Харківська операція є не типовим прикладом контрнаступу, але у Сєвєродонецьку та Лисичанську зовсім інші умови.

За його словами, окупаційна влада не в змозі налагодити надання комунальних послуг, а ексгумацію тіл загиблих росіяни роблять, ймовірно, щоб приховати свої злочини.

Майже всі люди, які поверталися до Сєвєродонецька, змогли витримати там не більше 2-3 діб.

У навколишніх селах тривають обшуки, іноді зникають люди, а в місті розповсюджують списки порожніх квартир, куди планують розселяти бойовиків та колаборантів.

Водночас, росіяни зміцнюють оборону міста, додав мер.

Раніше сьогодні він повідомляв, що окупанти дочекалися листопада, поки земля замерзне, і почали вилучати із стихійних поховань на території Сєвєродонецької громади останки жертв російської агресії. Знайшли тіла 396 людей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що окупанти готуються до оборони Сєвєродонецька, вони замінували всі околиці міста.

Мобілізованих росіян розселяють у занедбаних квартирах Рубіжного та Сєвєродонецька.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: