Росіяни втричі збільшили інтенсивність атак на деяких ділянках фронту – Залужний

Читать на русском
Російські окупанти втричі збільшили інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту, щодня відбувається до 80 атак.
Ілюстративне фото

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що російські окупанти втричі збільшили інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту, щодня відбувається до 80 атак.

Про це Залужний повідомив під час телефонної розмови з верховним головнокомандувачем Обʼєднаних збройних сил НАТО в Європі та командувачем ЗС США в Європі генералом Крістофером Каволі.

«Обговорили ситуацію на фронті. Вона напружена, проте контрольована. Противник утричі збільшив інтенсивність бойових дій на окремих ділянках фронту – до 80 атак щодня. Завдяки мужності та майстерності наших воїнів ми тримаємо оборону», - повідомляє він.

Згідно з його словами, під час розмови із Каволі також відзначили проблему ракетних атак країни-агресора та застосування ударних безпілотних літальних апаратів.

«Наші партнери розуміють необхідність постачання Україні систем протиракетної та протиповітряної оборони й докладають до цього значних зусиль», - зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, за інформацією Генштабу ЗСУ, українські захисники атакували чотири позиції засобів ППО супротивника.

Раніше у Пентагоні повідомили, що бійці ЗСУ мають достатньо можливостей для визволення Херсона.

У четвер, 3 листопада, ЗСУ знищили російські військові катери та баржі під Антонівським мостом - одразу після цього окупанти Херсона заявили, що евакуацію на лівий берег Дніпра було припинено.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: