Посольство рф знищило будівлі, які орендували у Польщі

Читать на русском
Російське посольство знищило будівлі у Польщі, які орендували протягом 40 років. Там вибиті вікна, прогнила підлога та обвалився дах.
Наслідки дій російських дипломатівФото – twitter.com/GzowskiMichal

Польська Державна лісова охорона орендувала центр, який перед цим винаймало посольство росії. Однак виявилося, що будівлі повністю зруйновані.

Про це повідомляє TVN24 з посиланням на слова заступника міністра клімату та навколишнього середовища Польщі Едуарда Сярка.

Відомо, що посольство країни-агресора орендувало майно у лісництві Яблонна поблизу Варшави понад 40 років. Втім, угоду довелося розірвати через велику заборгованість.

Польща ніколи не визнає спроби рф анексувати частину України – ДудаСьогоднішні відчайдушні дії кремля — це поразка тих, хто наївно вірив у компроміс із росією, заявив Дуда.

Після цього виявилося, що будівлі, якими користувалися росіяни, зруйновані та пусті. Зокрема, там вибиті вікна, прогнила підлога, обвалені дахи, а зі стін вирвали кабелі.

За словами Сярка, договорів з російськими дипломатами розірвали ще всередині квітня. Попри звернення, посольство рф не звільняло приміщення, тому звідти вирішили забрати майно. Однак тепер на місці будівлі доведеться будувати нову.

«Центр повністю спустошений. Росіяни зруйнували все», – зазначив заступник міністра.

Нагадаємо, міністр оборони Польщі Маріуш Блащак заявив про негайний початок будівництва загородження уздовж кордону з Калінінградською областю рф.

Також Сенат Польщі 26 жовтня одноголосно ухвалив резолюцію про визнання влади російської федерації терористичним режимом.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: