На кожні 10 влучань окупанти вже витрачають учетверо більше ракет – Зеленський

Читать на русском
Україна й надалі буде посилювати протиповітряну оборону та вже зараз на кожні десять влучань росіянам доводиться витрачати мінімум учетверо більше ракет.
president.gov.ua

Україна й надалі буде посилювати протиповітряну оборону та вже зараз на кожні десять влучань росіянам доводиться витрачати мінімум учетверо більше ракет.

Про це у вечірньому відео зверненні повідомив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський зазначив, що більшість об’єктів, які терористи визначили собі за мішені, вдалося врятувати. За ранок 31 жовтня окупанти застосували для масованого удару 55 крилатих ракет, із них 45 було збито. Також сьогодні збили ще чотири російські вертольоти, зокрема три ударні Ка-52 і один Мі-8.

Окупанти атакували об'єкти критичної інфраструктури у Києві, Запоріжжі та Черкаській областіУ Києві, Запоріжжі та Черкаській області під удар росіян потрапили об'єкти критичної інфраструктури. Є перебої зі світлом та водою.

«Немає у російських терористів таких ракет, які могли б влучити в українське бажання жити, жити цивілізовано й дбати одне про одного. А якщо хтось там у кремлі наслухався своїх божевільних пропагандистів і вирішив, що темрява в Україні допоможе тиснути на українців, то хай потім не дивується вже своїм втратам, коли побачить, як українці ведуть «переговори» в темряві», – заявив президент.

Нагадаємо, внаслідок ранкової атаки росії пошкоджено 18 об'єктів інфраструктури, більшість із яких енергетичні. Раніше повідомляли, що Сили ППО збили над Україною 44 із понад півсотні крилатих ракет.

Путін назвав сьогоднішній масований обстріл України «помстою за Севастополь».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: