ЗСУ на півдні знищили 2 склади ворога, «Акацію» та до 30 загарбників

Читать на русском
Бійці ЗСУ на південному напрямку знищили близько 30 загарбників, 2 ворожі склади, а також техніку росіян.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Протягом бойового дня у неділю, 30 жовтня, українські воїни на південнобузькому напрямку продовжили завдавати втрат російським окупантам.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Авіація ЗСУ тричі атакувала райони зосередження живої сили та техніки противника. Ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали 156 вогневих завдань.

В Україні розбили 11 корпус армії рф: 12 тисяч військових мали захищати КалінінградУкраїнські захисники розбили 11 корпус російської армії з Калінінграду, який налічував близько 12 тисяч військових.

Відомо, що захисникам вдалося ліквідувати 27 загарбників, танк та 2 міномети. Також бійці ЗСУ знищили російську самохідну крупнокаліберну гаубицю «Акація», 23 мм зенітну установку та 5 одиниць авто-бронетехніки.

Крім того, у Баштанському і Бериславському районах було знищено 2 склади з боєприпасами росіян.

Нагадаємо, у неділю, 30 жовтня, у Харківській області українські військові збили ударний вертоліт російських окупантів. Також на півдні збили ще один ворожий штурмовик Су-25.

У суботу, 29 жовтня, бійцям ЗСУ вдалося ліквідувати 950 російських солдат. Загальна кількість втрат російської армії від початку вторгнення склала 71 200 військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: