У РНБО відповіли на «ядерні» погрози Медведєва

Читать на русском
Погрози та застосування росією ядерної зброї – це акт суїциду, адже країна-агресор остаточно перетвориться на ворога номер один для всього світу.

Погрози та застосування росією ядерної зброї – це акт суїциду, адже країна-агресор остаточно перетвориться на ворога номер один для всього світу.

Про це йдеться у заяві секретаря РНБО Олексія Данілова.

«Медведєву пам'ятка. Роздрукувати, повторювати вголос мінімум тричі на добу, вранці, в обід та ввечері, після та перед вживанням традиційних 100 (але, швидше за все, й більше) грам міцного алкоголю», - зазначив Данилов.

Він запропонував додати до списку наступне:

  • росія остаточно та безповоротно програє;
  • кремлівський режим сам, що добровільно запустив процес розпаду недоімперії та фейк-федерації;

  • всі території, окуповані московією, буде повернуто. Це стосується не лише України, а й Грузії, Молдови, Японії та інших країн та народів. Білорусь буде вільною, у тому числі від російських окупантів країною;

  • повна денуклеарізація - кінцева мета демонтажу росії. Цей останній гнилий зуб має і буде вирваний з пащі розлюченої істоти. І лише це гарантія безпеки для миру та України.

  • окремим пунктом Данілов виокремив ядерні погрози з боку росії. Він заявив, що застосування ядерної зброї росії - це акт суїциду.

«Росія остаточно перетвориться на ворога номер один для всього світу. Дітей та дружин на Марсі не приховаєте, а їм навряд чи хочеться з палаців на Рубльовці, Сардинії та інших Дубаїв – «прямо до раю», – додав Данилов.

Нагадаємо, Дмитро Медведєв погрожує ядерним ударом по Україні у разі її перемоги у війні.

Раніше виступаючи на засіданні дискусійного клубу «Валдай», Володимир Путін заявив, що росії не потрібен ядерний удар по Україні, в цьому немає «ні політичного, ні військового сенсу». Водночас він визнав, що доки ядерна зброя існує, завжди буде небезпека її застосування.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: