На Херсонщині росіяни створюють непридатні умови для життя людей – ОК «Південь»

Читать на русском
У Херсонській області російські окупанти створюють непридатні умови для життя цивільних людей. Зокрема, вимикають світло, воду та інтернет.
Ілюстративне фотоФото – Getty Images

На тимчасово окупованій території Херсонської області російські загарбники навмисне створюють для мирних мешканців умови, які не є придатними для життя.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що росіяни, зокрема, відключають людям електропостачання, воду та доступ до інтернету. Крім того, залякують ракетними ударами, щоб люди евакуйовувалися.

Звільнення Херсона: Буданов озвучив нові терміни і назвав кількість військ рф в регіоніОперація зі звільнення Херсона може тривати до кінця листопада. Нині на Херсонщині знаходяться найбоєздатніші сили армії рф.

У свою чергу, окупанти вивозять медичні заклади разом із персоналом, а також оперативні служби. Від підприємців вимагають швидко продати товар, адже закривають крамниці та ринки.

«Водночас підрозділи окупаційних військ розпочали підготовку до відведення артилерійського озброєння з правобережної частини Херсонської області, з подальшим можливим перекиданням на інші напрямки», – підсумували у командуванні.

Нагадаємо, під час так званої «евакуації» з виправної колонії №90 Херсона окупанти вивезли в'язнів, а колонію використовують для розміщення особового складу та техніки, влаштувавши там базу. У населених пунктах поблизу Херсона ворог готується до оборони.

Також відомо, що Збройні Сили України здобули перевагу в Херсонській області у дальності та точності наведення артилерії, ракет та безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: