Окупанти готуються до оборони Сєвєродонецька, вони замінували всі околиці міста

Читать на русском
У тимчасово захопленому Сєвєродонецьку на Луганщині значно збільшилась кількість російських окупантів, які готуються до наступу ЗСУ.
facebook.com/sergey.gaidai.loga

У тимчасово захопленому Сєвєродонецьку на Луганщині значно збільшилась кількість російських окупантів, які готуються до наступу ЗСУ. Найбільшою загрозою для українських військових може бути тотальне замінування околиць міста.

Про це голова Сєвєродонецької міської військово-цивільної адміністрації Олександр Стрюк повідомив в ефірі телеканалу «Київ».

«Приготування до оборони є і становитиме, мабуть, досить серйозні проблеми для наших військових, оскільки мінується все навколо, ведеться будівництво ліній оборони, якихось споруд - важко сказати, на скільки професійно, але потуги робляться. Найбільша загроза - це мінування всіх околиць», - сказав Стрюк.

В окупантів на Луганщині проблеми з грошима, їм місяцями не виплачують обіцяні нагородиРосійським загарбникам, які перебувають у Луганській області, кілька місяців не виплачують призначені гроші.

При цьому, він зауважив, що загарбники, які прибувають у місто, розселяються в покинутих квартирах, тож почалася чергова хвиля мародерства.

«Зараз пішла нова хвиля зайняття більш-менш уцілілих квартир місцевих жителів. При чому робиться це під «добрим» приводом - розселити людей, хоча фактично йде грабунок населення», - сказав голова ВЦА.

Згідно зі словами Стрюка, окупаційну так звану адміністрацію покинули деякі співробітники, які раніше туди влаштувалися.

Нагадаємо, що мобілізованих росіян розселяють у занедбаних квартирах Рубіжного та Сєверодонецька.

Напередодні траса «Сватове-Кремінна» на Луганщині перейшла під вогневий контроль ЗСУ.

Раніше керівник області Сергій Гайдай назвав основні складності наступу ЗСУ на Луганщині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: