Траса «Сватове-Кремінна» на Луганщині перейшла під вогневий контроль ЗСУ

Читать на русском
Стратегічно важлива для російських військ траса Сватове-Кремінна у Луганській області перейшла під вогневий контроль українських військових.
Getty Images

Стратегічно важлива для російських військ траса «Сватове-Кремінна» у Луганській області перейшла під вогневий контроль українських військових.

Про це повідомив речник східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий у коментарі Суспільному.

«За останніми даними, ВСУ взяли трасу під повний вогневий контроль і там триває бойова робота, про яку повідомлять пізніше», – заявив він.

Зауважимо, що сьогодні про це повідомляв також голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай. Однак він зауважував про те, що траса практично під контролем ЗСУ та закликав дочекатися інформації від Генштабу.

«Поки що ми не будемо називати населенні пункти конкретно. Краще хай це зробить Генштаб, але можна сказати, що траса «Сватове-Кремінна» практично під контролем ЗСУ», – зазначалось у повідомленні.

Раніше Гайдай повідомляв, що контрнаступу української армії в Луганській області заважає не лише погана погода, а й зміцнення позицій окупантами, а також замінована місцевість.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: