На Луганщині через обстріли ворога загинули двоє мешканців Білогорівки

Читать на русском
Через обстріл російських окупантів Білогорівки Луганської області двоє місцевих жителів загинули.

Через обстріл російських окупантів Білогорівки Луганської області учора загинли двоє місцевих жителів.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

Гайдай назвав найгарячішу точку фронту на ЛуганщиніНайнапруженішою ділянкою фронту на Луганщині є напрямок у районі Сватове. Там йдуть запеклі бої.

«Росіяни вбили двох мешканців Білогорівки, у Кремінній відсутні світло, вода та закінчуються продукти, лікарні на окупованій території переповнені пораненими – відмовляють у госпіталізації цивільним та навіть військовим із запаленням легенів чи інсультом», – розповів він.

За його словами, Білогорівку, як і низку вже звільнених від окупантів населених пунктів, росіяни знову обстріляли вчора.

Також росіянами 25 жовтня відкривався вогонь по Невському, Стельмахівці та Новоєгорівці.

Тим часом мешканці Кремінної, які залишилися в окупації, скаржаться на майже критичну ситуацію в місті – там відсутні світло і вода, в магазини припинили підвозити продукти, зазначив Гайдай.

Він також повідомив, що для поповнення підрозділів приватних військових кампаній до Станиці Луганської з території росії приїхала чергова партія ув'язнених. Так званій «народній міліції», за його словами, заборонено втручатися у разі виявлення порушень з боку найманців.

Нагадаємо, окупанти не випускають охочих евакуюватись з Луганщини. Раніше Гайдай розповів, скільки будинків пошкодили війська рф в Луганській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: