Twitter сформує раду з модерації контенту

Читать на русском
Twitter сформує раду з модерації контенту з дуже різними точками зору. Вона вирішуватиме долю заблокованих облікових записів.
latribune.fr

Twitter сформує раду з модерації контенту з дуже різними точками зору. Вона вирішуватиме долю заблокованих облікових записів.

Про це заявив Ілон Маск у Twitter.

Відомо, що нова рада вирішуватиме долю раніше заблокованих облікових записів медійних персон. До її створення жодного аканта у соцмережі не відновлять.

«Twitter найближчим часом сформує раду з модерації контенту з дуже різними точками зору. Жодних важливих рішень щодо змісту або відновлення облікових записів не буде прийнято до того, як ця рада збереться», – пише Маск.

Жертва пропаганди чи профан у політиці: що Ілон Маск говорив і що зробив для УкраїниІлон Маск підірвав Twitter своїм планом щодо закінчення війни в Україні. Що мільярдер раніше говорив та чим допомагав Україні – на інфографіці.

Варто зазначити, що в суспільстві почали ширитись запитання, чи відновлять акант колишнього президента США Дональда Трампа. Відомо, що 7 січня минулого року Twitter заблокував особистий акаунт Трампа на 12 годин, закликавши його видалити три твіти, які порушують політику компанії. Проте отримавши відмову, наступного дня акант 45-го президента Сполучених Штатів був закритий назавжди.

Нагадаємо, 28 жовтня стало відомо, що американський мільярдер, засновник SpaceX і Tesla Ілон Маск закрив угоду щодо купівлі соціальної мережі Twitter за 44 млрд доларів і очолив компанію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: