Ілон Маск знову хоче купити Twitter – Bloomberg

Читать на русском
Ілон Маск знову хоче купити Twitter за 44 мільярди доларів. Раніше він відмовився від цієї угоди, через що компанія позивається до нього.
The Washington Post via Getty Images

Американський мільярдер Ілон Маск знову хоче купити компанію Twitter по 54,20 долара за акцію — це та сама ціна, яку він спочатку пропонував у квітні.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на джерела.

Згідно з заявкою, поданою до Комісії з цінних паперів та бірж, цю пропозицію Маск зробив у понеділок.

Жертва пропаганди чи профан у політиці: що Ілон Маск говорив і що зробив для УкраїниІлон Маск підірвав Twitter своїм планом щодо закінчення війни в Україні. Що мільярдер раніше говорив та чим допомагав Україні – на інфографіці.

У коментарі агентству представник Twitter заявив, що компанія отримала листа Маска і має намір закрити угоду за узгодженою ціною.

За словами джерела, у юридичної команди Маска виникло відчуття, що справа в суді з приводу зірваної угоди «йде не дуже добре», адже суддя Кетелін Сент-Джей Маккормік неодноразово виступала на боці Twitter у досудових слуханнях.

Нагадаємо, наприкінці квітня стало відомо, що Ілон Маск укладає угоду про покупку Twitter Inc. за 44 мільярди доларів.

У травні бізнесмен оголосив про тимчасове припинення угоди. А 9 липня Маск відмовився від покупки Twitter через те, що компанія не виконала договірних зобов'язань.

Після цього компанія подала на нього до суду.

За інформацією ЗМІ, Маск вирішив відкласти угоду перед виступом володимира путіна 9 травня. Бізнесмен заявив, що вона не матиме сенсу «якщо ми рухаємося до Третьої світової війни».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: