Синоптики розповіли про погоду на останні вихідні жовтня

Читать на русском
На вихідні 29 та 30 жовтня в Україні очікується незначне потепління. Уночі можливі помірні дощі.

На вихідні 29 та 30 жовтня в Україні очікується потепління. Помірні дощі у ніч на неділю пройдуть у східних та північно-східних областях.

Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Опалювальний сезон 2022-2023: як підготуватися до найважчої зими в історії УкраїниПро те, як найбільш надійно підготуватися до опалювального сезону 2022-2023, який обіцяє стати найважчим в історії України – в матеріалі Слово і діло

Так, у суботу на заході України температура підніметься до +17...+21°. При цьому на сході утримається прохолодна погода, до +11...+13°.

У неділю на заході температура трохи знизиться, а на сході підніметься до +13...+15°.

Згідно з прогнозом, у Києві в суботу буде хмарно із проясненнями, температура повітря вночі +9°, вдень +17°. У неділю вночі очікується +10°, а вдень - до +15°, хмарно з проясненнями.

Помірний дощ очікується у неділю, 30 жовтня, вночі у східних та північно-східних областях України.

Вдень у південно-західній та південно-східній частині країни місцями пройде невеликий дощ, на решті території без опадів. Температура вночі 6-11°, вдень 11-16°, у південній частині до 19°.

У понеділок, 31 жовтня, в Україні переважно без опадів, лише у східних, північно-східних областях місцями очікується невеликий дощ та мокрий сніг.

Нагадаємо, в Україні наприкінці жовтня розпочався найскладніший за всю історію опалювальний сезон.

Синоптики розповіли, чи чекати на сильні морози цієї зими.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: