У рф чоловіків заманюють на війну списанням боргів за комуналку – СБУ

Читать на русском
У російській федерації чоловікам пропонують йти на війну в Україну в обмін на списання боргів за комунальні послуги.
glavcom.ua

У російській федерації чоловікам пропонують йти на війну в Україну в обмін на списання боргів за комунальні послуги.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Про новий спосіб заманити на війну СБУ розповів російський військовополонений з Бєлгорода.

«Мне предложили, так как у меня много долгов и задолженность по квартплате, предложили списание долгов в обмен на подписание контракта», – розповів він.

Мобілізованим росіянам обіцяли, що триматимуть їх на кордоні з Україною, натомість через тиждень після підписання контракту чоловіків перекинули в зону бойових дій на Донецькому напрямку. Під вогнем українських захисників «добровольчий» підрозділ був ущент розбитий за тиждень. Ті, хто вцілів, вирішили добиратися до російського кордону пішки. Та стрільця взяли в полон бійці Сил оборони України.

В рф чоловікам пропонують вбивати українців в обмін на списання боргів за комуналкуСлужба безпеки України

«Не відомо, чи списали цьому добровольцю його борги. Але свою гру в рулетку зі смертю він таки виграв, бо вцілів, на відміну від більшості своїх «колег», – йдеться у дописі СБУ.

Нагадаємо, голова військового відомства країни-агресора Сергій Шойгу доповів президенту володимиру путіну, що начебто «часткова мобілізація» завершилася і в армію набрали 300 тисяч військових. З них на територію України відправили вже 82 тисячі мобілізованих.

Президент України Володимир Зеленський зауважував, що мобілізовані окупанти настільки погано підготовлені та екіпіровані, що Росії невдовзі може знадобитися нова хвиля.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: