ЗСУ на півдні знищили ангар зі скупченням ворожої техніки та понад 40 окупантів

Читать на русском
Штурмова та армійська авіація протягом бойового дня завдала 16 ударів по районах зосередження живої сили, техніки та озброєння загарбників.
Ілюстративне фотоУкраїнська правда

Збройні сили України продовжують контролювати ситуацію на Південнобузькому напрямку. Українські захисники за четвер, 27 жовтня, знищили десятки одиниць живої сили росіян.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь» на сторінці у Фейсбук.

Зазначається, що штурмова та армійська авіація протягом бойового дня завдала 16 ударів по районах зосередження живої сили, техніки та озброєння загарбників.

Водночас, ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони виконали близько 130 вогневих завдань.

На Херсонщині вранці збили ворожий літак та вертолітУкраїнські зенітники сьогодні протягом 40 хвилин збили на Херсонщині російський літак та вертоліт.

Відомо, що на півдні завдяки бійцям ЗСУ було ліквідовано 44 російських окупанти, 1 танк, два міномети та 3 одиниці авто-бронетехніки.

«У Бериславському районі утилізували 2 склади з боєприпасами та ангар із скупченням техніки ворога», - розповіли в ОК «Південь».

Окрім цього, стало відомо про підтвердження результативного попереднього влучання по понтонній переправі з військовою технікою окупантів.

Нагадаємо, що в окупованому Шахтарську Донецької області пожежею знищено 12 російських залізничних цистерн із пальним.

Раніше у середу, 26 жовтня, українські військові на півдні знищили два бліндажі з особовим складом росіян.

Також нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну вже було знищено понад 69 тисяч окупантів. Також бійцям ЗСУ вдалося ліквідувати близько 20 ворожих безпілотників за добу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: