США нададуть Україні новий пакет військової допомоги: ЗМІ повідомляють деталі

Читать на русском
Сполучені Штати передадуть Україні новий пакет військової допомоги на суму 275 мільйонів доларів.

Сполучені Штати передадуть Україні новий пакет військової допомоги на суму 275 мільйонів доларів. Нову допомогу та її подробиці буде оголошено у п'ятницю, 28 жовтня.

Про це повідомляє видання Associated Press.

Згідно з інформацією видання, нова допомога США в основному спрямована на поповнення тисяч боєприпасів для вже наявних в Україні озброєнь.

Скільки безповоротної фіндопомоги отримала Україна з початку повномасштабної війниУкраїна з початку повномасштабної війни з росією отримала 10,6 млрд доларів безповоротної допомоги від іноземних партнерів. Докладніше – на інфографіці.

Водночас, повідомляється про реактивні системи залпового вогню HIMARS, які Україна успішно використовує у своєму контрнаступі проти російськх окупантів.

Зазначимо, що востаннє про пакет військової допомоги Україні Сполучені Штати оголосили 14 жовтня, його розмір становить 725 мільйонів доларів.

Нагадаємо, конгресмени США мають намір виділити Україні найбільший пакет допомоги. Його розмір становитиме 50 мільярдів доларів.

У понеділок, 24 жовтня, Резніков і голова Пентагону обговорили новий пакет американської допомоги та російські провокації.

Також у Пентагоні обговорюють фінансування системи Starlink в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: