«Я бачу кроки вперед»: Зеленський відзначив пожвавлення двосторонньої співпраці з Ізраїлем

Читать на русском
Діалог у співпраці України та Ізраїлю пожвавився, після тривалої паузи країни роблять перші кроки вперед.
president.gov.ua

Діалог у співпраці України та Ізраїлю пожвавився, після тривалої паузи країни роблять перші кроки вперед.

Про це Володимир Зеленський розповів під час спілкування з представниками ЗМІ після зустрічі з президентом Республіки Гвінея-Бісау, головою ECOWAS Умару Сісоку Ембало в Києві.

Деталей діалогу президент не розкриває, однак відзначає про пожвавлення співпраці.

«Скажу вам чесно, я задоволений останніми днями. Ми почали працювати. Не говоритиму деталей, бо працювали наші розвідки, але я хочу сказати: після великої паузи я бачу ці кроки вперед», – повідомив Зеленський.

Табу на зброю: яку допомогу надав Україні Ізраїль за повномасштабної війниІзраїль відмовляється надавати Україні озброєння для боротьби із російською агресією. Чим же Ізраїль допомагає – на інфографіці.

Він наголошує, що Ізраїль в деталях знає, що таке війна, тому Україні потрібна допомога та політичне лідерство цієї країни. Варто зауважити, що питанню двосторонньої співпраці між країнами останнім часом присвячено чимало часу.

«Є велике бажання, щоб між двома державами відносини були такими ж теплими, як і між суспільствами», – зауважують на офіційному сайті президента.

Нагадаємо, 24 жовтня президент Володимир Зеленський попросив Ізраїль допомогти закрити небо над Україною. Тоді як раніше міністр оборони Ізраїлю Бенні Ганц заявив, що його країна не продаватиме Україні зброю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: