Ізраїль не продаватиме зброю Україні – міністр оборони

Читать на русском
Міністр оборони Ізраїлю заявив, що його країна продовжуватиме надавати гуманітарну допомогу Україні, але не продасть зброю.

Міністр оборони Ізраїлю Бенні Ганц заявив, що його країна продовжить надавати медичну та гуманітарну допомогу Україні, але не продаватиме зброю.

Про це повідомляє видання Haaretz.

Чим Ізраїль може підтримати Україну у війні та коли зміниться політика Тель-АвіваПро те, чому Ізраїль все ще не підтримав Україну у війні проти росії, а також про те, що Україна могла б отримати від Ізраїлю – в матеріалі Слово і діло

«Я хочу дати зрозуміти, що ми не продаємо зброю Україні. Я міністр оборони та відповідаю за експорт ізраїльської зброї», – сказав Ганц в ефірі радіостанції Kol Chai.

Лідер опозиції Ізраїлю та колишній прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху сьогодні також виступив проти постачання зброї Україні. В інтерв'ю MSNBC він сказав, що зброя «може потрапити до рук Ірану».

«Що стосується питання про зброю, завжди є ймовірність – і це траплялося знову і знову – що зброя, яку ми поставили, зрештою опиниться в руках Ірану і буде використана проти нас», – цитує політика Jerusalem Post.

Нагадаємо, міністр у справах діаспори Ізраїлю Нахман Шайя закликав надати Україні таку ж військову допомогу, яку надають США та НАТО.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що Україна надішле офіційну ноту уряду Ізраїлю з проханням невідкладно надати системи ППО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: