Окупанти створюють «тероборону» у Херсоні

Читать на русском
Окупанти закликали чоловіків, які добровільно залишаються у Херсоні, вступати до лав так званої територіальної оборони.

Окупаційна адміністрація Херсона вирішила створити загони «територіальної оборони», до яких можуть вступити всі чоловіки, які залишаються у місті за власним бажанням.

Про це йдеться у повідомленні «адміністрації».

ЗСУ можуть до грудня просунутися на Донбасі та звільнити Херсон – NYTУкраїна може протягом шести наступних тижнів просунутися на Донбасі та, можливо, звільнити Херсон. На думку аналітиків, український наступ незабаром змусить росіян відступити за Дніпро.

«Адміністрація Херсонської області нагадує, що органи правопорядку продовжують забезпечувати безпеку у місті. Усі охочі можуть виїхати на лівий берег Дніпра будь-якої миті — з Річкового вокзалу щодня відходять катери до Олешки та до Голої Пристані. Водночас для всіх чоловіків, які бажають залишитися в Херсоні, незважаючи на загрозу безпеці, що зросла, через дії українських націоналістів, створено можливість вступити до загонів територіальної оборони міста», – йдеться в оголошенні.

Нагадаємо, 22 жовтня окупаційна влада Херсонської області закликала мешканців негайно покинути місто через «напружену ситуацію на фронті».

Також росіяни блокують зв'язок у Херсоні та демонтують обладнання з телецентру, щоб перешкодити місцевому підпіллю передавати інформацію ЗСУ.

Про ситуацію у Херсоні розповів голова української розвідки Кирило Буданов.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: