Російські загарбники блокують зв'язок у Херсоні, щоб ізолювати місто

Читать на русском
Російські загарбники блокують зв'язок у Херсоні та демонтують обладнання з телецентру, щоб завадити місцевому підпіллю передавати інформацію ЗСУ.
Українська правда

Російські загарбники блокують зв'язок у Херсоні та демонтують обладнання з телецентру, щоб завадити місцевому підпіллю передавати інформацію ЗСУ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«За даними херсонського підпілля, росіяни демонтують телекомунікаційне обладнання з телецентру. Зокрема російський інтернет-провайдер «Міранда» демонтував центральний вузол із телерадіо центру. Надалі росіяни планують залишити місто повністю без зв’язку, теле- та радіомовлення», – йдеться в повідомленні.

Росіяни тікають з Херсона: про що говорить заява Суровікіна та чого чекати від окупантівПро що свідчать заяви нового командувача окупантами – Суровікіна, що чекає на Херсон та з чим можуть зіткнутися ЗСУ – в матеріалі Слово і діло

Зазначають, що таким чином росіяни намагаються інформаційно ізолювати Херсон, щоб не дозволити партизанам передавати інформацію ЗСУ під час контрнаступу.

Нагадаємо, окупаційна «влада» Херсонської області 22 жовтня закликала мешканців негайно покинути місто через «напружену ситуацію на фронті».

Раніше повідомляли, що Херсон залишила вже значна частина населення. Російські окупанти, що залишилися в місті, переодягаються в цивільний одяг і заселяються в покинуті будинки, готуючись до вуличних боїв.

Командувач російських військ в Україні Сергій Суровікін заявив про «непросту ситуацію під Херсоном» та про можливе «ухвалення непростих рішень». У британській розвідці вважають, що росія серйозно розглядає можливість відступу з Херсона.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: