Мінкульт потролив росіян, які прихопили із собою пам'ятники Суворову та Ушакову з Херсона

Читать на русском
Міністр культури України Олександр Ткаченко висміяв окупантів, які тікаючи з Херсона, прихопили пам'ятники Суворову та Ушакову.
пам'ятник Суворову у Херсоні

Міністр культури України Олександр Ткаченко висміяв так званий жест доброї волі окупантів, які тікаючи з Херсона, прихопили з собою пам'ятники Суворову та Ушакову.

Про це він написав у Telegram.

«Дякую, звісно, ​​за підтримку нашого процесу боротьби з наслідками русифікації, але ці питання законно повинні вирішувати місцеві органи української влади», – написав Ткаченко.

Як стало відомо, російські окупанти залишають правобережну частину Херсонської області, грабуючи музеї та підприємства. Про це повідомив радник голови Херсонської ОВА Сергій Хлань.

Крім того, окупанти під виглядом «евакуації» вивозять із Херсона затриманих та полонених, які утримувалися в колоніях, СІЗО та ізоляторі тимчасового тримання.

У Генштабі ЗСУ повідомляли, що Херсон залишила значна частина населення. Російські окупанти, що залишилися в місті, перевдягаються у цивільний одяг та заселяються у залишені приміщення. Ворог готує Херсон до вуличних боїв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: