Біля Львова потяг зіткнувся з автомобілем: загинули двоє людей

Читать на русском
До ліквідації наслідків ДТП залучили шість чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки.
facebook.com/LVIVDSNS

В ніч на 23 жовтня у Львівському районі сталося зіткнення швидкісного пасажирського поїзда із автомобілем. Рятувальники деблокували двох постраждалих у важкому стані та двох загиблих людей.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області на сторінці в Фейсбуці.

«23 жовтня о 00:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Оброшине Львівського району на перегоні Оброшине-Глинна відбулось зіткнення швидкісного пасажирського поїзда з автомобілем «ВМW». До місця виклику виїхали рятувальники 25-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Пустомити та 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття рятувальників до місця події з’ясувалось, що в автомобілі знаходяться затиснуті люди», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, за допомогою спецобладнання рятувальники вивільнили травмованих водія і пасажира та передали медикам. Медики госпіталізували потерпілих в важкому стані у реанімаційне відділення 8-ої міської клінічної лікарні м. Львова. Також рятувальники за допомогою гідравлічного інструменту деблокували із автівки двох загиблих, розповіли в ДСНС.

До ліквідації наслідків ДТП залучили шість чоловік особового складу та дві одиниці спецтехніки. Причини та обставини аварії наразі з’ясовують правоохоронні органи.

Нагадаємо, що у Сквирі в Білоцерківському районі на Київщині водій збив двох дітей, після чого намагався втекти з місця події.

Раніше ми повідомляли, що з 1 жовтня в країні знову почне працювати правило увімкнених фар на автомобілях. З цього дня водії повинні обов'язково вмикати ходові вогні за межами населених пунктів.

Також нагадаємо, що у Києві маршрутка потрапила в аварію, багато постраждалих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: