У Києві маршрутка потрапила в аварію, багато постраждалих

Читать на русском
У понеділок, 19 вересня, в столиці маршрутка потрапила в ДТП, у результаті - 23 пасажири отримали поранення, серед них є діти.

У понеділок, 19 вересня, в столиці маршрутка потрапила в ДТП, у результаті - 23 пасажири отримали поранення, серед них є діти.

Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

Аварія сталася близько 9 години ранку на Повітрофлотському проспекті в Солом'янському районі.

Попередньо встановлено, що ДТП сталася через те, що водій автомобіля Mercedes-Benz не дотримувався безпечної дистанції і врізався в автобус, котрий їхав попереду.

На трасі Київ-Чоп пасажирський автобус потрапив у ДТП, є жертваУ середу, 17 серпня, на трасі Київ-Чоп неподалік від Нагірного трапилась аварія - зіткнулися вантажівка та пасажирський автобус.

Через зіткнення водій автобуса не впорався з керуванням та наїхав на електроопору.

«Внаслідок пригоди постраждали 23 пасажири автобуса, у тому числі троє неповнолітніх, яких із різними травмами доставили до лікарні», - пише пресслужба поліції.

Поліція затримала 28-річного водія Mercedes-Benz, після чого його помістили до ізолятору тимчасового тримання.

Нагадаємо, на трасі Київ-Чоп сталася ДТП з військовим автомобілем, загинули троє жінок та дитина.

Також зазначимо, що вночі 15 вересня прессекретар Володимира Зеленського повідомив, що кортеж президента зіткнувся в Києві з легковим автомобілем. Водієві легковика надали медичну допомогу, серйозних пошкоджень у Зеленського не виявили.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: