Смертельна ДТП з військовим авто: ДБР розпочало розслідування трагедії

Читать на русском
Через зіткнення від отриманих травм на місці аварії загинули троє дорослих та дитина, ще четверо людей, включаючи водія, потрапили до лікарні.
lv.npu.gov.ua

Співробітники ДБР розпочали розслідування обставин смертельної ДТП за участю військової техніки у Львівщині на трасі Київ-Чоп.

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

«У Львівській області працівники ДБР розпочали розслідування обставин дорожньої аварії, через яку загинули четверо людей, зокрема семирічний хлопчик», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, трагедія сталася на регульованому перехресті в місті Броди легковий автомобіль зіткнувся з бронетранспортером, який рухався у складі колони військової техніки.

У Румунії перекинувся автобус з громадянами України, 23 людини в лікарніАвтобус їхав з Туреччини в Україну, в салоні було 43 людини - переважно, жінки та діти з України

Через зіткнення від отриманих травм на місці аварії загинули троє дорослих та дитина, ще четверо людей, включаючи водія, потрапили до лікарні.

«На місце аварії одразу ж виїхали співробітники ДБР. Призначено низку експертиз, встановлюються всі обставини аварії», - повідомляють у ДБР.

Зазначається, що наразі відкрито кримінальне провадження за фактом порушення правил водіння (ч. 2 ст. 415 КК України). Слідство продовжується.

Раніше ми повідомляли, що ввечері у четвер, 15 вересня, на автотрасі Київ-Чоп поблизу міста Броди Львівської області сталася ДТП за участі автомобіля «Фольксваген» та військової автівки. Внаслідок зіткнення загинули четверо людей.

Вночі 15 вересня прессекретар Володимира Зеленського повідомив, що кортеж президента зіткнувся в Києві з легковим автомобілем. Водію легковика надали медичну допомогу, серйозних ушкоджень у Зеленського не виявили.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом ДТП за участю автомобіля президента України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: