На трасі Київ-Чоп сталася ДТП з військовим автомобілем: загинули троє жінок і дитина

Читать на русском
15 вересня на трасі Київ-Чоп у Львівській області сталася ДТП за участі військового автомобіля. Загинули троє жінок та 7-річний хлопчик.
Дорожньо-транспортна пригодаФото – lv.npu.gov.ua

Ввечері у четвер, 15 вересня, на автотрасі Київ-Чоп поблизу міста Броди Львівської області сталася ДТП за участі автомобіля «Фольксваген» та військової автівки. Внаслідок зіткнення загинули четверо людей.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Львівській області.

Відомо, що автопригода сталася близько 20 години. Серед загиблих – троє жінок та 7-річний хлопчик, які були пасажирами «Фольксвагена».

У Румунії перекинувся автобус з громадянами України, 23 людини в лікарніАвтобус їхав з Туреччини в Україну, в салоні було 43 людини - переважно, жінки та діти з України

Водійка цивільного авто та ще троє пасажирів були госпіталізовані з тілесними ушкодженнями. Серед них – троє дітей віком 4 та 6 років.

Зазначається, що водій військового автомобіля не постраждав. Правоохоронці з’ясовують обставини інциденту.

Нагадаємо, що вночі 15 вересня прессекретар Володимира Зеленського повідомив, що кортеж президента зіткнувся в Києві з легковим автомобілем. Водію легковика надали медичну допомогу, серйозних ушкоджень у Зеленського не виявили.

За інформацією столичної поліції, аварія сталась на проспекті Перемоги.

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом ДТП за участю автомобіля президента України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: