На Львівщині та Буковині спрацювали сили ППО, також були вибухи в інших регіонах

Читать на русском
Українські військовослужбовці сил ППО відпрацювали по об'єктах російських окупаційних військ у небі над Львівською та Чернівецькою областях.

Підрозділи сил протиповітряної оборони Збройних сил України працювали по цілях російських окупаційних сил у небі над Львівською та Чернівецькою областях.

Про це повідомили очільники обласних військових адміністрацій у Telegram.

«Львівщина: працювала ППО. Деталі згодом. Залишайтеся в укриттях! Небезпека ще триває», – написав голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Як пізніше уточнив Козицький, російські окупанти влучили в один з військових об'єктів у Львівській області, в який уже раніше влучали.

«Знищене військове майно, жертв немає. Об'єкт у Золочівському районі. 3 ракети, 2 попадання. 1 ракету збили наші сили ППО», – розповів він.

«Чернівецька область працює ППО, залишайтеся в укриттях!», – написав голова Чернівецької ОВА Руслан Запарюк.

Також вибухи чули у Рівненській, Тернопільській та Волинській областях.

На Тернопільщині працювали сили ППО в одному з районів області.

«Працювало наше ППО, яке добросовісно виконує свої обов'язків. Над Тернопільською областю збито низку ракет. Точну кількість я зараз не скажу. Згодом будуть точні дані, але жодна ракета не влучила в ціль», – зазначив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш на брифінгу.

Нагадаємо, за інформацією Офісу президента, в Україні через ракетні удари російської армії минулої доби загинуло 23 мирних мешканця, ще 100 поранені. Найбільше жертв за вчора у Києві.

10 жовтня під час масованого ракетного удару росіяни випустили по Україні 84 крилаті ракети та 13 іранських дронів.

Постраждали, зокрема, Київ, Львів, Рівне, Житомир, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Вінниця, Прилуки, Ніжин, Конотоп, Харків, Кременчук, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Миколаїв, Одеса.

Сили ППО знищили 56 повітряних цілей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: