Росіяни вночі атакували Запоріжжя дронами та ракетами С-300 – подробиці

Читать на русском
Внаслідок потрапляння трьох ракет із використанням ЗРК «С-300» пошкоджено приватні будинки та приміщення школи.
https://t.me/starukhofficial

Уночі, 23 жовтня, російські окупаційні війська знову атакували Запоріжжя з дронів-камікадзе та обстріляли передмістя ракетами С-300.

Про це голова Запорізької ОВА Олександр Старух повідомляє на сторінці у Телеграмі.

«Сьогодні вночі окупаційні війська здійснили атаку м. Запоріжжя із використанням дронів (попередньо, дронів-камікадзе «Shahed-136»), а також навколишніх населених пунктів з використанням ракет С-300. Так, один з дронів уразив громадську будівлю в обласному центрі. За попередньою інформацією, постраждалих немає», - написав керівник області.

При цьому, згідно з даними ОВА, було здійснено ракетний обстріл одного з сіл Запорізького району. Внаслідок потрапляння трьох ракет із використанням ЗРК «С-300» пошкоджено приватні будинки та приміщення школи. Люди не постраждали.

Нагадаємо, що у Миколаївській області та Нікопольському районі Дніпропетровщини вночі з 22 на 23 жовтня українські військові збили 16 іранських дронів-камікадзе Shahed-136.

Також у Кременчуці Полтавської області в ніч на неділю, 23 жовтня, пролунав звук, схожий на вибух.

Напередодні, 22 жовтня, окупанти з початку доби випустили по Україні 36 ракет. Внаслідок ударів без електропостачання залишилися 1 451 603 споживачів.

Раніше Генштаб повідомив, що ЗСУ відбили наступ окупантів у восьми районах на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: