Вночі ЗСУ збили 14 російських безпілотників на Миколаївщині та один біля Нікополя

Читать на русском
Вночі окупанти обстріляли Нікопольську та Марганецьку громади Дніпропетровщини, а також атакували дронами Миколаївщину.
Ілюстративне фотоГлавком

У Миколаївській області вночі з 22 на 23 жовтня українські військові збили 14 дронів-камікадзе Shahed-136. Також вночі у Нікопольському районі Дніпропетровщини військові з ПК «Схід» знищили ще один іранський дрон-камікадзе.

Про це повідомляють голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко у Telegram та Служба зв’язків з громадськістю повітряного командування «Південь» у Фейсбуці.

«Уночі з 22 на 23 жовтня над Миколаївщиною силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь» збито одинадцять ворожих дронів-камікадзе типу Shahed-136, ще три іншими підрозділами Сил оборони півдня країни», - йдеться в повідомленні.

При цьому, за словами керівника Дніпропетровщини, вночі окупанти обстріляли Нікопольську та Марганецьку громади Дніпропетровщини, гатили з РСЗВ та важкої артилерії.

«Вночі росіяни знову гатили по Нікопольському району. Обстріляли з РСЗВ та важкої артилерії Марганецьку громаду», - повідомляє Резніченко.

У Нікопольському районі військові з ПК «Схід» знищили іранський дрон-камікадзе Shahed-136. Згідно з його даними, люди не постраждали. Масштаби руйнувань наразі з’ясовуються.

Нагадаємо, що у Кременчуці Полтавської області в ніч на неділю, 23 жовтня, пролунав звук, схожий на вибух.

Напередодні, 22 жовтня, окупанти з початку доби випустили по Україні 36 ракет. Внаслідок ударів без електропостачання залишилися 1 451 603 споживачів.

Раніше Генштаб повідомив, що ЗСУ відбили наступ окупантів у восьми районах на Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: