Мелітопольські патріоти пропонують росіянам гроші за військову техніку

Читать на русском
У тимчасово окупованому Мелітопольському районі Запорізької області українські патріоти пропонують загарбникам гроші за військову техніку.
mezha.media

У тимчасово окупованому Мелітопольському районі Запорізької області українські патріоти пропонують загарбникам гроші за військову техніку.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

«Відомо, що більшість російських солдатів взяли в руки зброю, сподіваючись поправити матеріальне становище. Мелітопольські патріоти об'єдналися і пропонують росіянам спосіб заробити, не вбиваючи українців. Ми готові викупити військову техніку армії росії», – заявив він.

Патріоти готові віддати 5 тисяч доларів за бронемашину та до 50 тисяч доларів за танк. Солдати можуть просто залишити техніку в доступному місці, повідомити координати на пошту [email protected] та після того, як інформацію буде перевірено, отримати кошти на будь-яку картку.

Нагадаємо, нещодавно мобілізованих росіян відправляють воювати на передовій. Окупанти панікують, масово телефонують родичам і благають витягнути їх з війни за будь-яку ціну.

За підрахунками журналістів, заснованих на публічних повідомленнях, у перший місяць мобілізації на фронті загинуло щонайменше 26 мобілізованих із різних регіонів — від Москви та Санкт-Петербурга до Бурятії та Якутії. Ще щонайменше 30 людей загинули, не доїхавши до фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: