«Корабель Судного дня»: в Аравійському морі помітили атомний підводний човен ВМС США

Читать на русском
Атомний ракетний підводний човен США помітили у міжнародних водах Аравійського моря. Це може бути натяком для Китаю, Ірану або росії.
Підводний човен ВМС СШАФото – twitter.com/CENTCOM

У четвер, 20 жовтня, у міжнародних водах Аравійського моря помітили атомний ракетний підводний човен США, який рідко з’являється на поверхні.

Про це повідомляє Центральне командування збройних сил США (CENTCOM) у Twitter.

Зазначається, що глава CENTCOM генерал Майкл Курілла відвідав підводний човен USS West Virginia. Він оснащений балістичними ракетами типу «Огайо».

За даними аналітиків The Drive, раптова поява судна може означати сигнал для Китаю Ірану або росії. Атомний підводний човен не випадково з’явився на поверхні під час під час 20 з’їзду Комуністичної партії Китаю, де Сі Цзіньпін говорив про «історичне возз’єднання» з Тайванем.

Крім того, поява субмарини може бути натяком для рф та Ірану, адже США та союзники намагаються припинити їхнє військове співробітництво.

Нагадаємо, що командувач ВМС США адмірала Майкол Гілдей заявив, що готуватися до вторгнення Китаю у Тайвань варто вже у 2022 році.

Також конгресмени Сполучених Штатів Америки планують виділити Україні пакет фінансової допомоги на суму 50 мільярдів доларів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: