ЗСУ на півдні ліквідували понад 40 окупантів та склади боєприпасів росіян

Читать на русском
19 жовтня на південнобузькому напрямку українські захисники знищили 2 ворожі склади, понад 40 окупантів та техніку росіян.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Протягом 19 вересня українські захисники на південнобузькому напрямку завдали 6 ударів по ворогу з авіації, а ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 440 вогневих завдань.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Зокрема, авіаударами вразили пункти розгортання зенітно-ракетних комплесів «Бук- 2М», «ТОР» та «ПАНЦИР», а гелікоптерами Мі-24 та Мі-8 атаковано район зосередження живої сили та техніки ворога неподалік Любомирівки.

У Міноборони назвали співвідношення втрат окупантів та українських військЗгідно з інформацією оперативного командування, критична межа співвідношення втрат становить 1 до 8.

Бійці ЗСУ ліквідували 43 російських окупанта, 6 танків, 9 одиниць авто-бронетехніки, 2 гаубиці 152 калібру, командно-штабну машину та безпілотник-розвідник. Також захисники знищили 2 склади боєприпасів росіян у Бериславському районі.

Нагадаємо, за даними Генштабу, втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну досягли вже близько 66 280 осіб, 2554 танки, 269 літаків і сотень одиниць військової техніки.

Також на Херсонщині 19 жовтня вранці українські захисники збили російський гелікоптер Ка-52 «Алігатор».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: