Найближчі півтора-два місяці для України будуть складними – Данілов

Читать на русском
Найближчі півтора-два місяці для України будуть дуже складними, але ж українцям їх необхідно витримати.

Найближчі півтора-два місяці для України будуть дуже складними, але ж українцям їх слід витримати.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону в п'ятницю, 21 жовтня.

«Так, буде тяжко, але нам потрібно пройти цей складний період. Після того як ми пройдемо саме цей період - він триватиме десь місяць-півтора-два. Безумство в голові цього Гітлера сучасності посилилося і не хоче виходити звідти. Нам просто слід зараз це витримати», – сказав Данілов.

«Воєнний стан» від путіна: чому запровадили та що загрожує українцям на окупованих територіяхПро те, чому окупанти запровадили незаконний воєнний стан на окупованих територіях України та що загрожує українцям, які там перебувають – в матеріалі Слово і діло

Крім того, за словами секретаря РНБО, Україна має дані розвідок про те, що відбувається на території рф. І вже сьогодні ситуація там зовсім «не спокійна».

«Там поселився терор проти власного народу. Нещодавно з'явився указ путіна щодо тих людей, які умовно займали нейтральну позицію. Він підписав цей указ, щоб їх пов'язати кров'ю. Вони там почалися всі ці протести. Ми прогнозували їх на листопад. Цей період на росії вже розпочався», - наголосив він.

Данілов назвав те, що відбувається в росії кроками відчаю і нагадав, як німецький фюрер Адольф Гітлер у травні 1945 року, перебуваючи в бункері, також видавав деякі укази.

«Це (ситуація з путіним – ред.) починає нагадувати десь березень 1945 року», - додав він.

Раніше Данілов назвав мету запровадження «воєнного стану» в окупованих областях.

Нагадаємо, голова ОВА Сергій Гайдай назвав «найгарячішу точку» фронту на Луганщині.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: