У росії залишилася четверта частина високоточних ракет із запасу на 24 лютого – Данілов

Читать на русском
Скільки ракет залишилося у російської армії. За словами Данілова, високоточних ракет на сьогодні залишається 25-28 відсотків із усього запасу.
Фото: Олексій Данілов / Facebook

На території росії залишилося трохи більше чверті високоточних ракет із усього запасу, який був на початок вторгнення в Україну в лютому.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі Радіо НВ у четвер, 13 жовтня.

Ракетний терор росії: чи надовго це та як відповість УкраїнаУ МВС, коментуючи перший день обстрілів, порівняли його з 24 лютого, днем початку війни – таких масових ударів по країні не було вже дуже давно

«Ми чітко розуміємо і наша розвідка працює відмінно, ми знаємо з математичною похибкою кількість ракет, які залишилися на території російської федерації. Йдеться саме про високоточні ракети, які зазнають найбільшої шкоди… Я не маю права називати абсолютно всі цифри, які хотіли б від мене почути. Але якщо брати у відсотках, то зараз залишається 25-28% (високоткових ракет - ред.) від тієї загальної кількості, яка була в Росії на 24 лютого», – сказав Данілов.

Він додав, що щодо запасів радянських ракет С-300 «їх трохи є, але набагато менше, ніж це було на 24 лютого».

За словами секретаря РНБО, країна-агресор з кожним днем ​​стає дедалі слабшою.

Це буде складна зима, але не треба лякати людей – Олексій ДаніловРадіо НВ

Нагадаємо, у вересні в ГУР Міноборони повідомляли, що в росії закінчуються точні ракети «Іскандер», їх залишилося менше 200. Однак рф накопичила багато застарілих ракет С-300, яким вже понад 30 років і їх час утилізувати.

За даними Forbes, за півдоби під час масової атаки 10 жовтня росія випустила по Україні ракет на 400-700 млн доларів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: