У Миколаєві зникло світло після потужних вибухів – подробиці

Читать на русском
Міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич написав, що усі служби працюють і пообіцяв повідомити деталі зранку.
Ілюстративне фотоstocksnap.io

У ніч проти вівторка, 18 жовтня, у Миколаєві пролунали вибухи, після чого в місті зникло електропостачання. Почалися перебої на спецлініях «101» та «112».

Про це повідомляють міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич та голова ОВА Віталій Кім у Телеграмі, а також «Суспільне».

Згідно з інформацією ЗМІ, світла немає й у частині області.

Про звуки вибухів у Миколаєві стало відомо о 1:42. За кілька хвилин у місті та області оголосили повітряну тривогу, яка тривала до 2:20.

Атака рф по енергоструктурі України: чому Україні потрібна децентралізація теплопостачанняДецентралізація теплового постачання дозволить уникнути ситуації, при якому виведення з ладу ТЕЦ залишає без опалення ціле місто

Згодом «Суспільне Миколаїв» поінформувало, що в місті зникло електропостачання.

Окрім цього, ГУ ДСНС в Миколаївській області опублікувало список номерів телефонів, за якими можна викликати рятувальників у разі перебоїв на спецлініях 101 та 112.

Інформації про влучання, руйнування чи постраждалих наразі немає.

При цьому, голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив, що ремонтом вже займаються.

У свою чергу міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич написав, що усі служби працюють і пообіцяв повідомити деталі зранку.

Нагадаємо, минулої ночі російські окупанти вдарили по Миколаєву ворожими дронами. Влучили, зокрема, в об’єкти промислової інфраструктури та фармацевтичний склад.

Також нагадаємо, що напередодні внаслідок масоваоного обстрілу, окупанти підірвали близько третини енергетичної інфраструктури України за два дні.

Раніше президент Зеленський закликав українців знизити споживання електрики.

Станом на 16 жовтня, в Україні повністю відновили 15 енергетичних об’єктів, які російські окупанти намагалися знищити під час нещодавних обстрілів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: