Удар по п'ятиповерхівці у Миколаєві: відомо про загибель трьох людей

Читать на русском
Внаслідок нічного ракетного удару російських військових по п'ятиповерховому будинку в Миколаєві загинули троє цивільних.

Внаслідок нічного ракетного удару російських військових по п'ятиповерховому будинку в Миколаєві загинули троє цивільних.

Такі дані оприлюднив Офіс Генпрокурора у Telegram.

Ракетний терор росії: чи надовго це та як відповість УкраїнаУ МВС, коментуючи перший день обстрілів, порівняли його з 24 лютого, днем початку війни – таких масових ударів по країні не було вже дуже давно

«Наразі відомо про загибель трьох цивільних. З-під завалів вдалося витягти 11-річного хлопчика, його госпіталізовано до лікарні», – йдеться у повідомленні.

Пошукові та рятувальні роботи продовжуються.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаних із умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, у ніч на 13 жовтня російська армія завдала масового ракетного удару по Миколаєву. Одна з ракет влучила у п'ятиповерховий житловий будинок. Зруйновано два верхні поверхи будинку, квартири, вибито вікна, пошкоджено автомобілі. З-під завалів рятувальники дістали дитину.

Ще одна російська ракета С-300 влучила у рятувальну човникову станцію Миколаєва. Під завалами знайшли загиблого працівника станції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: