ВАКС призначив засідання у справі депутата Київради Трубіцина

Читать на русском
Антикорупційний суд отримав обвинувальний акт від прокурора САП стосовно чинного депутата столиці та інших осіб у справі про хабарництво.
Владислав Трубіцин

Вищий антикорупційний суд призначив на 9 листопада підготовче засідання у справі за обвинуваченням депутата Київської міської ради від партії «Слуга народу» Владислава Трубіцина та інших осіб в одержанні 1,39 млн грн неправомірної вигоди.

Таке рішення 12 жовтня ухвалив ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«У кримінальному провадженні за обвинуваченням (Владислава Трубіцина – ред.) у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, (Амана Моламова, Олексія Непряхіна, Дмитра Ковальчука, Артема Белінського, Ілля Ліфа – ред.), кожний з яких обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 4 ст. 368 КК України, призначити відкрите підготовче судове засідання на 09.11.2022 на 15:30 у приміщенні Вищого антикорупційного суду», – йдеться в рішенні.

За версією обвинувачення, депутат Київради у змові з наближеними особами та посадовцями комунальних підприємств організували корупційну схему, в рамках якої одержували від підприємців неправомірну вигоду за розміщення МАФів. Попри те, що право на розміщення таких точок надавалося за результатами відкритих торгів, їх потенційних учасників інформували, що перемогу можуть отримати лише наперед визначені компанії, за винагороду.

Нагадаємо, «Слово і діло» повідомляло, що НАБУ і САП викрили на одержанні неправомірної вигоди депутата Київради Владислава Трубіцина та його помічника. Пізніше в НАБУ повідомили деталі справи.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: