ВАКС відмовився скасовувати підозру депутату Київради Трубіцину

Читать на русском
Антикорупційний суд розглянув і залишив без задоволення скаргу адвоката столичного депутата на повідомлення про підозру.
Владислав Трубіцин

Вищий антикорупційний суд відмовився скасовувати підозру депутату Київської міської ради Владиславу Трубіцину, якому НАБУ і САП інкримінують одержання неправомірної вигоди.

Таке рішення 15 серпня ухвалив слідчий суддя ВАКС, повідомляє «Слово і діло».

«Скаргу захисника Пересунька С.В. на повідомлення про підозру (Владиславу Трубіцину – ред.) у кримінальному провадженні №52021000000000144 від 23 березня 2021 року - залишити без задоволення. Ухвала може бути оскаржена до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду впродовж п`яти днів з дня отримання її копії», – йдеться в рішенні.

За даними сайту Судової влади, адвокат Трубіцина вже подав на це рішення апеляційну скаргу.

За версією слідства, депутат Київради у змові з наближеними особами та посадовцями комунальних підприємств організували корупційну схему, в рамках якої одержували від підприємців неправомірну вигоду за розміщення МАФів. Попри те, що право на розміщення таких точок надавалося за результатами відкритих торгів, їх потенційних учасників інформували, що перемогу можуть отримати лише наперед визначені компанії, за винагороду.

Нагадаємо, «Слово і діло» повідомляло, що НАБУ і САП викрили на одержанні неправомірної вигоди депутата Київради Владислава Трубіцина та його помічника. Пізніше в НАБУ повідомили деталі справи.

15 лютого стало відомо, що за Трубіцина внесли заставу і він виходить із СІЗО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: