НАБУ оприлюднило відео у справі про хабар Трубіцину

Читать на русском
НАБУ опублікувало оперативне відео переговорів фігурантів справи щодо отримання хабаря депутатом Київради Владиславом Трубіциним.
фото dsnews.ua

Національне антикорупційне бюро України опублікувало оперативне відео переговорів фігурантів справи щодо отримання хабаря депутатом Київради Владиславом Трубіциним.

Про це повідомила пресслужба НАБУ у понеділок, 14 лютого.

Суд обрав запобіжний захід депутату Київради ТрубіцинуСуд обрав запобіжний захід депутату Київської міської ради від фракції «Слуга народу» Владиславу Трубіцину.

Відео триває понад 18 хвилин. На ньому зняті розмови як з депутатом, так і з його довіреними особами, зокрема братом «слуги народу».

Йдеться про хабар від «підприємця» за встановлення МАФів на території столиці. Зібрані матеріали є частиною доказової бази та показують «поза лаштунками» організації торгівлі у столиці.

Зважаючи на кадри, «замовником» корупційної схеми виступав агент НАБУ.

Депутата Київської міської ради викрито на одержанні 1,39 млн грн неправомірної вигодиNABU

Нагадаємо, НАБУ та САП викрили на отриманні неправомірної вигоди депутата Київради Владислава Трубіцина та його помічника. Пізніше у НАБУ повідомили подробиці справи.

ВАКС обрав п'ятьом учасникам злочину запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою застави. Для Трубіцина визначено заставу 14,8 млн грн.

Щодо шостого фігуранта справи питання ще вирішується.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: