Запорізька область знову опинилася під ударом військ рф, є загиблі – ОПУ

Читать на русском
Атаки здійснили по місту Оріхів та смт. Степногірськ. Внаслідок жорстоких обстрілів загинуло 7 осіб і ще стільки ж травмовані.
Ілюстративне фото

У вівторок, 11 жовтня, російські окупанти обстріляли кілька населених пунктів Запорізької області. Внаслідок атаки загинули семеро людей, є поранені.

Про це заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомляє у Telegram.

Згідно з його словами, війська загарбників за допомогою РСЗВ та артилерії обстріляли місто Оріхів та смт. Степногірськ на Запоріжжі.

«Знову під ударом Запорізька область. Російські терористи, які назвали себе армією, обстріляли область з РСЗО та артилерії. Прильоти прийшлися в місто Оріхів та смт. Степногірськ. Внаслідок жорстоких обстрілів загинуло 7 осіб і ще стільки ж травмовані», - розповів Тимошенко.

Енергопостачання відновлено майже по всій країні – УкренергоСтабілізовано енергоживлення західних областей, майже повністю відновлено електропостачання у Харківській області, продовжуються роботи у частині Київської області.

Згідно з даними Тимошенка, відповідні служби вже працюють над усуненням наслідків обстрілів.

Водночас, як розповів голова Запорізької ОВА Олександр Старух, під час обстрілу Оріхова загинули два електрики - Дмитро Стариченко та Роман Мельник. Вони відновлювали пошкоджену росіянами лінію електропередач.

Очільник області зазначив, що ще двоє - Максим Юрченко та Дмитро Рабаджиєв з пораненнями евакуйовані до госпіталю.

Нагадаємо, що 11 жовтня ППО збили російську ракету біля Запоріжжя.

Сьогодні вранці в Україні знову оголосили масштабну повітряну тривогу.

Повідомлялося про роботу ППО у Київській та Одеській областях. За даними ОВА, на Хмельниччині було збито ворожий дрон над Шепетівкою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: