Окупанти мають намір вивезти дітей із Запорізької області до рф та Криму

Читать на русском
У Запорізькій області окупанти планують вивезти українських дітей до рф чи Криму. Про це йдеться у повідомленні Мелітопольського мера Івана Федорова у Telegram.

У Запорізькій області окупанти планують вивезти українських дітей до рф чи Криму.

Про це йдеться у повідомленні Мелітопольського мера Івана Федорова у Telegram.

«Мелітопольські місцеві царьки відстають й поки що лише анонсують «подорожі» дітей до Криму, Краснодару, Тули та Волгограда», - йдеться у повідомленні.

Ракетний терор росії: чи надовго це та як відповість УкраїнаУ МВС, коментуючи перший день обстрілів, порівняли його з 24 лютого, днем початку війни – таких масових ударів по країні не було вже дуже давно

За словами Федорова, окупанти Херсонської області вже офіційно попросили організувати виїзд та подальше навчання дітей у російських школах. Однак у самому Криму гауляйтери хочуть закрити школи через нібито постійні повідомлення про мінування навчальних закладів.

«Яка доля чекає на наших дітей невідомо. Одне можу сказати точно – росіяни звикли прикриватися ними як живим щитом та використати для своєї пропаганди», - додав мер.

Федоров порадив батькам захистити своїх дітей та їхати з окупації, а весь світ закликав захистити Україну та допомогти зупинити терориста.

Нагадаємо, у Запоріжжі з-під завалів багатоповерхового будинку, під'їзд якого знищила російська ракета 9 жовтня, дістали тіло ще однієї загиблої людини.

Також зазначимо, за останні два тижні через ракетні удари російських окупантів загинули понад 70 мирних жителів Запоріжжя.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: