Українська розвідка пропонує 100 тис. доларів за полоненого терориста Гіркіна

Читать на русском
Головне управління розвідки Міністерства оборони України виплатить 100 тисяч доларів за передачу Ігоря Гіркіна в український полон.
Ігоря Гіркіна

Головне управління розвідки Міністерства оборони України виплатить 100 тисяч доларів за передачу Ігоря Гіркіна в український полон.

Про це йдеться в Telegram українських розвідників.

Колишнього ватажка бойовиків Ігоря Гіркіна оголосили у розшук. Тому, хто передасть терориста в український полон виплатять 100 тисяч долів.

Відомо, що Гіркін один з найвідоміших російських терористів, колишній «міністр оборони ДНР». СБУ та Генеральна прокуратура вже порушила проти Гіркіна низку справ за терористичну діяльність, тортури, вбивства та порушення державного суверенітету. Він також оголошений Нідерландами в міжнародний розшук у справі про збиття цивільного Boeing 777 рейсу MH17.

Інформацію щодо терориста українські військові просять передавати за номером: ‎+380 93 117 5809 – зв’язок через Viber, WhatsApp, Telegram, Signal.

Раніше повідомляли, що у росії військові оглядачі звинувачують високопосадовців кремля у підготовці репресій проти них. Ймовірно, що під репресії потрапив терорист Ігор Гіркін. Він майже щодня у своїх дописах та відео критикував командування рф через бездарність на полі бою, проте протягом останнього тижня майже не з'являється у Telegram-каналі. Декілька російських воєнкорів заявили, що йому нібито дозволили вирушити на фронт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: