Кремль готує репресії проти невдоволених воєнкорів – ISW

Читать на русском
У росії військові оглядачі звинувачують високопосадовців кремля у підготовці репресій проти них.
Getty Images

У росії військові оглядачі звинувачують високопосадовців кремля у підготовці репресій проти них.

Про це повідомляє пресслужба Інституту вивчення війни.

В Інституті зазначили, що аналізуючи риторику російських воєнкорів, які висвітлюють війну росії проти України, дійшли висновку про те, що кремль ймовірно готує покарання для оглядачів.

Співробітники ПВК «Вагнера» та ФСБ втекли до Франції: вже свідчать про злочини рфСпівробітники ПВК Вагнера та ФСБ запросили притулок у Франції. Вони почали давати свідчення проти росії.

Йдеться про звинувачення проти «окремих генералів і воєначальників» у розробці списку оглядачів, яких Міністерство оборони росії хоче притягнути до кримінальної відповідальності за «дискредитацію» діяльності міністерства та російської «спецоперації» в Україні.

Ймовірно, що під репресії потрапив терорист Ігор Гіркін. Він майже щодня у своїх дописах та відео критикував командування рф через бездарність на полі бою, проте протягом останнього тижня майже не з'являється у Telegram-каналі. Декілька російських воєнкорів заявили, що йому нібито дозволили вирушити на фронт.

Нагадаємо, у росії виникла нова хвиля критики на адресу військового командування – цього разу через загибель мобілізованих. ЗМІ повідомили, що п'ятеро мобілізованих із Челябінська вже загинули у боях в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: