На півдні ЗСУ знищили командні пункти окупантів та систему «Сонцепьок»

Читать на русском
Українські військові 13 жовтня знищили 3 командних пункти російських окупантів, систему Сонцепьок, танк та іншу ворожу техніку.
Ілюстративне фотоФото – ОК Північ

У четвер, 13 жовтня, авіація ЗСУ завдала 7 ударів та вразила 4 позиції протиповітряної оборони ворога в Бериславському і Каховському районах, а також 3 місця скупчення живої сили, озброєння та техніки російських окупантів в Миколаївському, Баштанському і Херсонському районах.

Про це повідомляє ОК «Південь» у Facebook.

Відомо, що ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 190 вогневих завдань. У результаті українські захисники знищили 2 РСЗВ «Ураган», 1 «Град» та важку вогнеметну системи «Сонцепьок».

В Україні ліквідували мобілізованого чиновника московської меріїВ Україні на війні вбили чиновника мерії Москви Олексія Мартинова. Його мобілізували 24 вересня.

Крім того, загарбники втратили станцію радіоелектронної боротьби, 2 міномети 120-мм та 3 танки. ЗСУ також ліквідували 3 командних пункти підрозділів ворожої 35 армії.

Також при спробі проведення повітряної розвідки росіяни залишилася без 2 шпигунів типу «Орлан-10».

Нагадаємо, загальні бойові втрати російської армії становлять 63 тисячі 800 осіб. За добу 12 жовтня було ліквідовано 420 окупантів, найбільше на Краматорському та Криворізькому напрямках.

ЗСУ продовжують знищувати російських окупантів. Вони атакували більш ніж 13 місць зосередження озброєння та військової техніки окупантів та шість ЗРК росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: