Атаки з Каспію: у ЗСУ розповіли, скільки крилатих ракет уже збили сьогодні з ранку

Читать на русском
ЗСУ вранці 11 жовтня збили 4 крилаті ракети російських окупантів. Однак відомо про повторні запуски
ілюстративне фото

Українські протиповітряні сили вранці 11 жовтня збили 4 крилаті ракети російських окупантів. Однак відомо про повторні пуски ракет.

Про це повідомили у прес-службі Повітряних Сил ЗСУ.

За пів доби ворог випустив по Україні ракет на $400-700 млн – ForbesЗа 10 жовтня рф випустила по території України 84 крилаті ракети та 24 безпілотники (за інформацією станом на 17:00). Їхня середня загальна вартість $400–700 млн.

Близько 7-ї ранку 11 жовтня з району Каспійського моря працює стратегічна авіація окупантів - ракетоносці Ту-95 і Ту-160. По території України було випущено ракети типу Х-101/Х-555.

Близько 9 ранку чотири ракети знищено силами та засобами повітряного командування «Південь».

Спікер Командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону додав, що повітряна тривога зберігатиметься у зв'язку з отриманням інформації про нову хвилю запусків російськими окупантами ракет по Україні.

Зазначимо, про повторні пуски повідомляли також голова Миколаївської ОДА Віталій Кім та начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Україні знову оголосили масштабну повітряну тривогу.

Повідомлялося про роботу ППО у Київській та Одеській областях. За даними ОВА, на Хмельниччині було збито ворожий дрон над Шепетівкою.

10 жовтня під час масованого ракетного удару росіяни випустили по Україні 84 крилаті ракети та 13 іранських дронів. Загалом сили ППО знищили 56 повітряних цілей.

За попередніми даними, загинуло 19 людей, ще 105 було травмовано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: