ЄС уже працює над новим пакетом санкцій проти росії: журналіст повідомив подробиці

Читать на русском
Новий пакет санкцій проти росії, над яким уже працює Євросоюз, може включати конфіскацію російських активів та заборону продажу власності.

Європейський Союз уже працює над новим пакетом санкцій проти росії. Він може включати конфіскацію російських активів та заборону на продаж власності.

Подробиці повідомив журналіст «Радіо Свобода» Рікард Йозвяк.

Санкції проти росії: які обмеження ЄС впровадив проти агресора з початку війниПро найважливіші санкції проти росії, які запровадив Європейський Союз – на інфографіці Слово і діло

«Вже ведеться робота над потенційним новим пакетом санкцій ЄС щодо росії. Може включати конфіскацію російських активів, заборону продажу власності та інші деталі, які розглядалися в попередніх раундах. А також Білорусь може знову стати мішенню, оскільки її повністю виключили в попередньому раунді», – написав Йозвяк у Twitter.

Нагадаємо, минулого тижня Євросоюз затвердив восьмий ракет санкцій проти рф. До списку санкцій внесли ще 30 фізичних та сім юридичних осіб, передбачено також встановлення граничної ціни на нафту та нафтопродукти.

На інфографіці «Слово і діло» можна побачити, які обмеження ЄС запровадив проти агресора з початку війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: