Ракетна атака на Запоріжжя: кількість загиблих під завалами знову зросла

Читать на русском
Загалом під завалами будинків знайдено вже 19 загиблих осіб. Роботи з ліквідації наслідків ракетної атаки ще тривають.
фото: ДСНС

У Запоріжжі під завалами будинків, після влучання російської ракети, знайшли тіло вже 19-го загиблого.

Про це повідомляє видання «Укрінформ», з посиланням на джерело в ГУНП у Запорізькій області, а також повідомляють місцеві Телеграм-канали.

Як повідомили правоохоронці, загалом під завалами будинків знайдено вже 19 загиблих осіб.

Удар по Запоріжжю: одна з ракет впала у двір багатоповерхівкиУ Запоріжжі одна з російських ракет упала на подвір'я багатоповерхового житлового будинку. Відомо про одного пораненого.

Роботи з ліквідації наслідків ракетної атаки ще тривають. Рятувальники, комунальники та близько сотні жителів міста розбирають завали будинків, куди 6 жовтня влучили ракети.

При цьому, раніше повідомлялось, з-під завалів п’ятиповерхового житлового будинку деблоковано 14 загиблих осіб (з них 1 дитина), з-під завалів чотириповерхового житлового будинку деблоковано 4 загиблі особи. Ще 14 людей звернулись по медичну допомогу.

Нагадаємо, росіяни в ніч проти 6 жовтня завдали 7 ракетних ударів по багатоповерхівках у центрі Запоріжжя, цілилися в об'єкти інфраструктури. Сьогодні вранці було відомо про 12 загиблих.

7 жовтня росіяни знову завдали ракетного удару по Запоріжжю та області. Голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух повідомив, що ППО збила три ворожі ракети.

Також нагадаємо, що знову зросла кількість жертв удару рф по гумколоні під Запоріжжям.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: