Ракетні удари по Запоріжжю: троє загиблих, понад 10 постраждалих

Читать на русском
У четвер, 6 жовтня, під вогнем ворога в Запоріжжі опинились кілька приватних та багатоквартирних будинків.

У четвер, 6 жовтня, під ворожим вогнем у Запоріжжі опинились кілька приватних та багатоквартирних будинків. У двох п’ятиповерхівках сталось руйнування житлової конструкції з першого по п’ятий поверх. Під завалами опинилися люди. Відомо про 3 загиблих.

Про це повідомляє пресслужба Запорізької ОВА в Telegram.

За інформацією відомства, внаслідок ракетного удару також були пошкоджені автівки. У багатьох із довколишніх будинків вилетіли шибки, посічені фасади, зруйновані балкони та дахи.

«Серед пошкоджених об’єктів - зупинка громадського транспорту. У торгівельному закладі, що поруч з нею, зайнялася пожежа. Одна з ракет ударила по приватному сектору. Вщент зруйновані два домоволодіння», - йдеться в повідомленні ОВА.

На цей час встановлено інформацію щодо 3 загиблих. Ще 12 громадян госпіталізовано до медичних закладів міста, серед них – одна дитина. Інформація про постраждалих і загиблих постійно оновлюється.

На місці події продовжують працювати працівники поліції, ДСНС, УСБУ, працівники швидкої допомоги, а також спеціалісти профільних служб. Правоохоронці проводять огляд місць подій та збирають доказові матеріали збройного злочину.

За усіма зібраними матеріалами в подальшому будуть відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Запорізька поліція закликає усіх громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та перебувати в укриттях на час ракетної небезпеки.

Як раніше повідомив заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко, внаслідок ранкової атаки загинула одна жінка, життя другої вдалося врятувати.

Нагадаємо, сьогодні вранці росіяни вдарили по житлових багатоповерхівках Запоріжжя 7 ракетами. Зруйновано цілі під'їзди. Під завалами опинилися люди.

Близько 11:30 у Запоріжжі знову пролунали вибухи. Росіяни вдарили ракетами по центру міста, влучили в об'єкт інфраструктури.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: